Programiranje

Najnoviji pozivi

 • 21 mar 10:37 am Počeo kurs forntend development
  U okviru redovnih aktivnosti Kreativnog centra Agencije za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD” realizuje se kurs „FRONTEND DEVELOPMENT: HTML5, CSS3, JAVA SCRIPT, BOOTSTRAP3 FRAMEWORK“. Korz kurs polaznici se osposobljavaju za…
 • 02 nov 12:40 pm POZIV za prijavu na kurs „FRONTEND DEVELOPMENT: HTML5, CSS3, JAVA SCRIPT, BOOTSTRAP3 FRAMEWORK“
  P O Z I V za prijavu na kurs „(FRONTEND DEVELOPMENT: HTML5, CSS3, JAVA SCRIPT,BOOTSTRAP3 FRAMEWORK)“ Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD” poziva sve zainteresovane da se prijave na…
 • 24 sep 7:20 am Otravanje novih prostorija Kreativnog centra Agencije PREDA-PD
  Agencija „PREDA-PD“ provodi projekat „Takmičenje u programiranju LEGO robota za srednje škole grada Prijedora”, uz finansijsku podršku kompanije ArcelorMittal Prijedor. U projekat su uključeni profesori i učenici Elektrotehničke i Mašinske…
 • 15 maj 11:22 am Završena obuka iz Programiranja u C++ jeziku
  U protekla tri mjeseca, u okviru redovnih aktivnosti Kreativnog centra Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora PREDA-PD je u saradnji sa projektom Partnerstvo za inovacije - PI realizovala napredni kurs…

POZIV za prijavu na kurs „FRONTEND DEVELOPMENT: HTML5, CSS3, JAVA SCRIPT, BOOTSTRAP3 FRAMEWORK“

  P O Z I V

za prijavu na kurs

(FRONTEND DEVELOPMENT: HTML5, CSS3, JAVA SCRIPT,BOOTSTRAP3 FRAMEWORK)

Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD” poziva sve zainteresovane da se prijave na kurs  „FRONTEND DEVELOPMENT: HTML5, CSS3, JAVA SCRIPT, BOOTSTRAP3 FRAMEWORK“.

 

Nakon završenog kursa, polaznici će biti osposobljeni za samostalno kreiranje semantički ispravnih HTML5 i CSS3 web stranica. Obuka će se realizovati i kroz upotrebu  Bootstrap koja je  open-source framework razvijen sa ciljem da omogući i olakša razvoj web formi (interface-a, tj. layout-a) kao i razvoj naprednih web komponenti. Polaznik će naučiti kako da koristi Bootstrap kao kolekciju razvijenih CSS i JavaScript alata i biblioteka.

 

Program obuke se realizuje u saradnji sa projektom USAID Partnerstvo za inovacije - PI  koji je podržan od Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a implementira ga Education Development Center, Inc. Projekat Partnerstvo za inovacije je usmjeren na rješavanje izazova s kojima se suočavaju mladi u BiH s IKT vještinama i izazovi s kojima se suočavaju mala i srednja preduzeća (MSP) iz IKT sektora, kao i mala i srednja preduzeća  iz drugih sektora koji se snažno oslanjanjaju na informaciono-komunikacijske tehnologije.

 

Kurs će trajati 45 školska časa. Mjesto održavanja kursa je Poslovni centar Prijedor, učionica Kreativnog centra  Agencije za ekonomski razvoj grada Prijedora.  Grupa će biti sastavljena od 10+2 polaznika (7 predstavnika iz reda nezaposlenih lica i 5 iz reda učenika srednjih škola ili studenata), a vrijeme održavanja je tri  puta nedjeljno u popodnevnim časovima. Tačni termini i imena polaznika će biti objavljeni nakon završetka konkursa.

 

Kriteriji za ocjenjivanje i odabir polaznika kursa su:

1.       Trenutno stanje (nezaposlen/učenik/student)

2.       Završena stručna sprema;

3.       Iskustvo u radu sa  FRONTEND DEVELOPMENT: HTML5, CSS3, JAVA SCRIPT ( potrebna preporuka ili spisak referenci)

 

Svi zainteresovani, mogu se prijaviti popunjavanjem i dostavljanjem PRIJAVNOG OBRASCA kojeg možete pronaći u prilogu ovog članka ili ličnom prijavom u prostorijama Agencije za ekonomski razvoj grada Prijedora, adresa Aleja Kozarskog odreda bb, 79101 Prijedor.

Popunjenje prijave slati na e-mail adresu  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  , fax +387 52 24 16 01. Dodatnu dokumentaciju/fajlove dostaviti u prilogu popunjene prijave.

Odabir polaznika obaviće imenovani Tim za organizovanje kursa „FRONTEND DEVELOPMENT: HTML5, CSS3, JAVA SCRIPT, BOOTSTRAP3 FRAMEWORK“ u skladu sa Pravilnikomo kriterijima za izbor polaznika, na osnovu evaluacije i bodovanja pristiglih prijava. U slučaju da se bodovanjem ne mogu izabrati polaznici, organizovaće se dodatni intervju i  testiranje izabranih polaznika.

Za sve informacije i pitanja, obratite se u Agenciju za ekonomski razvoj grada Prijedora PREDA-PD, Aleja Kozarskog odreda bb, kontakt osoba Sasa Karalić ili na telefon+387 52 24 16 00 ili na e-mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  .

 

Rok za prijavu je 11.11.2015. godine.

 

 


Program obuke se realizuje u saradnji sa projektom
Partnerstvo za inovacije -PI (www.innovation.ba)  koji je podržan od USAID-a

Podržano od: